Over Project Fl!nk

Visie & missieons team

Visie en missie

Visie: ieder kind waardevol

In onze ideale wereld weet elk kind dat het waardevol is en kan het een goed leven leiden volgens eigen waarden en interesses. Door de snelle veranderingen in de moderne wereld zijn nieuwe levensvaardigheden noodzakelijk om een waardig bestaan op te bouwen, in harmonie met mens, dier en planeet.  

Missie en doel

Wij leren kinderen en jongeren de essentiële levensvaardigheden die hun zelfwaardering vergroten en hen in staat stellen te ontdekken wat echt belangrijk voor hen is. Door het aanleren van deze vaardigheden, streven we ernaar om hen in staat te stellen zelfverzekerd beslissingen te nemen, positieve relaties aan te gaan en uitdagingen met vastberadenheid aan te pakken

Omdat identiteitsvorming en het ontwikkelen van vaardigheden sterk beïnvloed door de omgeving, richten wij ons ook op alle opvoeders rondom het kind of de jongere, zoals ouders, docenten, mentoren, trainers en coaches.

Het uiteindelijke doel is de sociale waardigheid van jongeren te verhogen, voor een betere toekomst voor de nieuwe generatie.

“De wetenschap leert ons dat er universele levensvaardigheden zijn die je mentaal weerbaar maken. Als die vaardigheden er nou zijn, waarom leren we die onze kinderen dan niet aan, net als rekenen en taal? Zo is project Fl!nk ontstaan”

– Joppe van der Reijden

Dit zijn wij

Ons team

Project Fl!nk bestaat uit een multidisciplinair team met ieder individueel een sterke connectie met het kennisinstituut voor vitaliteit Chivo. Gedreven door de waardevolle wetenschappelijk inzichten en de rijke praktijkervaring maken we ons hard voor het welzijn en de toekomst van kinderen en jongeren. 

Samenwerken door expertiseverdeling

Samen met scholen en ouders staan we zij aan zij, met één gemeenschappelijk doel: kinderen en jongeren de best mogelijke ontwikkeling bieden. Samenwerking is onze specialiteit. We begrijpen als geen ander dat opvoeding en onderwijs prachtige, maar soms ook uitdagende reizen zijn. Juist door onze krachten te bundelen, ontstaan er kansen om deze belangrijke taak goed te vervullen. Tegelijkertijd erkennen we het belang van ieders unieke expertise en rol.

Joppe van der Reijden

Joppe van der Reijden

Oprichter

Marijn Evers

Marijn Evers

Trainer, programma-ontwikkelaar, psycholoog en vitaliteitskundige

Daniel Kaag

Daniel Kaag

Trainer, programma-ontwikkelaar en vitaliteitskundige

Caroline Slikker

Caroline Slikker

Trainer, programma-ontwikkelaar en vitaliteitskundige

Chi Lueng Chiu

Chi Lueng Chiu

Oprichter

Renata van der Reijden

Renata van der Reijden

Project manager

Janneke Keij

Janneke Keij

Data manager, arts en vitaliteitskundige

Robin Veldhuizen

Robin Veldhuizen

Project manager en psycholoog

Doe met ons mee!

11 + 11 =